Μπαρτζώκας: "Ημασταν σοβαροί". Κουφός: "Γλυκόπικρη γεύση"

Κανένα παράπονο από τους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στο Ρέθυμνο δεν είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: "Ημασταν σοβαροί". Κουφός: "Γλυκόπικρη γεύση"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: "Δεν περιμέναμε ένα εύκολο απόγευμα γιατί ξέραμε ότι το Ρέθυμνο είναι πολύ αξιόμαχο κι εμείς μετά το ταξίδι στην Κροατία δεν είχαμε χρόνο να προετοιμάσουμε καλά το παιχνίδι.Θεωρώ ότι ήμασταν σοβαροί κι αυτό φαίνεται από τη διαφορά στα ριμπάουντ, τα λάθη και τις τελικές φάσεις.

Ελέγξαμε το ρυθμό και πήραμε αυτό που θέλαμε, τη νίκη, μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής. Η παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μόνο θετικό είναι για το μπάσκετ".

Από την πλευρά του ο κόουτς του Ρεθύμνου Στέργιος Κουφός είπε: "Ηταν πραγματικά πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Από τη μια είμαι περήφανος γιατί χάσαμε λιγότερο από το μέσο όρο νικών του Ολυμπιακού, αλλά από την άλλη αν είχαμε ευστοχήσει σε τρία εύκολα λέι απ θα μπορούσαμε να είχαμε κοντράρει περισσότερο το παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη και τα μισά απ’ αυτά ήταν αβίαστα.

Το παιχνίδι αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, από τη μια λόγω της ατμόσφαιρας του κόσμου αλλά από την άλλη γιατί δεν παίξαμε καλό μπάσκετ και κυρίως οι Αμερικάνοι μας. Δεν ήταν το σημερινό παιχνίδι στα πλάνα μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θέλαμε κάτι καλό. Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς και τον Ολυμπιακό να μπορέσουν να ξαναφέρουν την Ευρωλίγκα στην Ελλάδα γιατί είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα και τη χώρα να υπάρχουν τέτοιες επιτυχίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK