Αμφίβολος ο Σάκοτα με Ολυμπιακό

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και η συμμετοχή του στον αυριανό (6/12) αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Basket League τίθεται εν αμφιβόλω.

Αμφίβολος ο Σάκοτα με Ολυμπιακό

Νέο πρόβλημα προέκυψε για την ΑΕΚ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ντούσαν Σάκοτα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου (5/12) λόγω έντονης αδιαθεσίας.

Ο αρχηγός της "Ένωσης" εξετάστηκε άμεσα από το ιατρικό επιτελείο και διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό. Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα η παρουσία του στη δωδεκάδα για τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" είναι κάτι περισσότερο από αμφίβολη.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ