Νέο θέμα με Κούπερ στην ΑΕΚ. Μένει ή φεύγει;

Οι Γάλλοι γράφουν για μεταγραφή στη Μονακό, η ΑΕΚ διαψεύδει.

Νέο θέμα με Κούπερ στην ΑΕΚ. Μένει ή φεύγει;
INTIME SPORTS

Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ΑΕΚ ο Ντι Τζέι Κούπερ βρίσκεται στο επίκεντρο, είτε για αγωνιστικούς είτε για εξωαγωνιστικούς λόγους. Γι' αυτό και δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως την Τρίτη προέκυψε θέμα αποχώρησής του από την Ένωση με προορισμό την ανερχόμενη (και πρωτοπόρο στην LNB) Μονακό!

Η πληροφορία προέκυψε από το tweet, σύμφωνα με το οποίο " ο Ντι Τζέι Κούπερ είναι ο νέος παίκτης της Μονακό". Η ΚΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να διαψεύσει, η αλήθεια όμως βρίσκεται κάπου στη μέση.

Στη γαλλική ομάδα βασικός πόιντ γκαρντ ήταν ο ΝτεΜάρκους Νέλσον που έφυγε για τη Μάλαγα πριν από περίπου ένα μήνα. Από τότε οι Γάλλοι έψαχναν για παίκτη που θα καλύψει το κενό στην περιφέρεια, με δεδομένο ότι διεκδικούν το τίτλο, και κατέληξαν στον 25χρονο Αμερικανό, προσπαθώντας επί της ουσίας να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως στην Ένωση δεν είναι ικανοποιημένοι με το χαρακτήρα που βγάζει.

Επειδή τα περί συμφωνίας δεν ισχύουν, αυτό που αναμένεται είναι η επίσημη κίνηση των Μονεγάσκων και αν τελικά θα μπορέσουν να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει ο Κούπερ στο συμβόλαιό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK