Όλη η προετοιμασία της ΑΕΚ: ταξίδια και φιλικά

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Στις 24 Αυγούστου η πρώτη μάζωξη και στις 3 Οκτωβρίου το τελευταίο φιλικό στην Κωνσταντινούπολη.

Όλη η προετοιμασία της ΑΕΚ: ταξίδια και φιλικά

Στις 24 Αυγούστου θ' αρχίσει η προετοιμασία της ΑΕΚ, η οποία θα είναι χωρισμένη σε δύο σκέλη.

Η πρώτη συγκέντρωση θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ, το βασικό στάδιο ωστόσο θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι, εκεί που η αποστολή της Ένωσης θα παραμείνει από τις 27 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Το δεύτερο κομμάτι της δουλειάς, το οποίο θα περιλαμβάνει τα περισσότερα φιλικά θα πραγματοποιηθεί επί ιταλικού εδάφους. Από 8 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην Όλμπια (Σαρδηνία) και στις 9 θα παίξει με την πρωταθλήτρια Ιταλίας Σάσαρι. Ακολούθως, το διήμερο 11-12, η ελληνική ομάδα θα συμμετάσχει σε τουρνουά της ιταλικής ομάδας και στις 14 θα βρίσκεται στο Μιλάνο για ακόμη ένα ματς προετοιμασίας.

Επίσης από τις 25 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ θα πάρει μέρος στο τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης" του Ρεθύμνου.

Στις 29/09 θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ φιλικός αγώνας με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Σε αυτό το ματς θα γίνει και η παρουσίαση της ομάδας.

Τέλος από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι τις 3 η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για δύο παιχνίδια με την Μπεσίκτας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK