Παύλος: "Είμαι τυχερός που ανήκω στην ΑΕΚ"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Νικ Παύλος έφθασε στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου (22/08) και στις πρώτες δηλώσεις του αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.

Παύλος: "Είμαι τυχερός που ανήκω στην ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Ελληνοαμερικανός, Νικ Παύλος "πάτησε" Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου (22/08), προκειμένου να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο 23χρονος άσος έδειξε ενθουσιασμένος από την προοπτική της "Ένωσης", ενώ χαρακτήρισε τιμή το γεγονός ότι θα αγωνιστεί δίπλα σε παίκτες όπως ο Μαλίκ Χέρστον.

"Γνωρίζω κάποια πράγματα για την ιστορία της ΑΕΚ, και είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της", δήλωσε ο Παύλος στο επίσημο σάιτ της ΑΕΚ και συμπλήρωσε: "Είμαι πανέτοιμος για τις προκλήσεις, που έχω μπροστά μου. Είδα ότι στην Ευρώπη βρισκόμαστε σε ένα δυνατό όμιλο με πολύ καλές ομάδες. Θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την ομάδα και στις τρεις διοργανώσεις".

Όσον αφορά ποιους συμπαίκτες του γνωρίζει, ανέφερε: "Γνωρίζω ποιος είναι ο Μαλίκ Χέρστον. Είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι δίπλα σε τέτοιους παίκτες. Περιμένω να μάθω πολλά απ’ αυτόν. Ξέρω, επίσης, και για τον Ουόρεν και για τον Όρτον".

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα: "Μιλήσαμε στο "summer camp" του Λας Βέγκας. Είναι ένας υπέροχος κόουτς και άνθρωπος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που είμαι παίκτης του".

Ο νεαρός φόργουορντ δεν μιλάει ελληνικά, κι όπως παραδέχτηκε: "Δεν ξέρω να μιλάω, αλλά κάποιες λέξεις ή εκφράσεις έχω μάθει, όπως είναι "καλημέρα", "καλησπέρα", "τι κάνεις;", "ευχαριστώ", "παρακαλώ". Θέλω πολύ να μάθω ελληνικά".

Ενώ, τέλος, σχολίασε: "Είμαι τυχερός που ανήκω σε ένα τόσο επιτυχημένο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Θα κάνω τα πάντα για να είναι ευτυχισμένοι οι οπαδοί μας και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK