Πίνκνεϊ: "Είμαι χαρούμενος που βγήκε αυτό το video για Ζντοβτς"

Το VIDEO του επεισοδίου του Ζντοβτς με τον Γκριν στον δεύτερο ημιτελικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, έκανε το γύρο του κόσμου, προκαλώντας αρνητικά σχόλια για τον τεχνικό της Ένωσης, από έναν πρώην παίκτη του.

Πίνκνεϊ: "Είμαι χαρούμενος που βγήκε αυτό το video για Ζντοβτς"

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός Κέβιν Πίνκνεϊ, που είχε συνυπάρξει με τον Ζντοβτς στην Ολίμπια, ξεσπάθωσε κατά του προπονητή της ΑΕΚ, τονίζοντας πως πρόκειται για αλαζόνα και ασεβή άνθρωπο, ο οποίος έχει καταστρέψει αρκετούς παίκτες.

Ο 32χρονος σέντερ που αγωνίζεται στις Φιλιππίνες, απαντώντας σε αναρτήσεις του λογαριασμού της ιστοσελίδας Sportando στο twitter για το επεισόδιο του Ζντοβτς με τον Γκριν, ανέφερε: "Είμαι χαρούμενος που αυτό το βίντεο βγήκε στη φόρα. Ήταν αλαζόνας και πολύ ασεβής. Κατέστρεψε την ιστορική Ευρωπαϊκή μας ομάδα, τις καριέρες και την εικόνα παικτών στην Ευρώπη. Ελπίζω να τιμωρηθεί το ίδιο, όπως θα τιμωρούσαν έναν παίκτη. Όλοι οι παίκτες έχουν τις ιστορίες τους και ο χαρακτήρας και η εικόνα των περισσοτέρων που έφυγαν τότε από την ομάδα, έχουν καταστραφεί από έναν άνθρωπο σαν αυτόν".

Δείτε το VIDEO του επεισοδίου:

Δείτε το VIDEO με την αποχώρηση του Γκριν:

Θυμηθείτε το επεισόδιο του Ζντοβτς με τον Κούπερ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζντοβτς: "Όποιος ήρθε στην ΑΕΚ μόνο για τα λεφτά θα έχει πρόβλημα μαζί μου"
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Η ΑΕΚ: Άγριο επεισόδιο Γκριν-Ζντοβτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK