Σαρικόπουλος: "Για την πρόκριση στο Eurocup"

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Eurocup της νέας περιόδου και υποστήριξε πως οι κιτρινόμαυροι έχουν το στόχο την πρόκριση και δεν μένουν απλά και μόνο στη συμμετοχή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζήσης Σαρικόπουλος στην Ώρα για Σπορ:

Για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη: "Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όταν ανανέωσα το έκανα επειδή μου ενέπνεε σιγουριά το όλο πλάνο. Το Eurocup είναι πολύ δυνατό σε σχέση με άλλες χρονιάς και θα αντιμετωπίσουμε ομάδες Ευρωλίγκας. Είναι μια πρόκληση για όλους μας".

Για τους στόχους στο Eurocup: "Η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη. Ο κόουτς ξέρει πολύ καλά τι κάνει και όλα τα παιδιά μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε σε έναν τόσο δυνατό όμιλο. Δεν πάμε απλά για να συμμετέχουμε στο Eurocup, αλλά για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Αν δεν το πίστευα, δεν θα έμενα".

Για την παραμονή του Χέρστον: "Ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της περσινής μας πορείας, ένας πολύ χρήσιμος παίκτης σε άμυνα κι επίθεση, που βάζει πάνω από όλα την ομάδα, ενώ είναι και τρομερός χαρακτήρας και πολύ συνεργάσιμος στο γήπεδο".

Για την απόκτηση του Κάρτερ: "Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί εξαιρετικά σε δύο θέσεις, στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ χρήσιμος και ποιοτικός. Πρόκειται για επαγγελματία και πολύ καλό παιδί, χαμηλών τόνων".