ΣΟΚ στην ΑΕΚ: Σε απολογία ο Κούπερ

Ο Ντι Τζέι Κούπερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα.

ΣΟΚ στην ΑΕΚ: Σε απολογία ο Κούπερ
Κούπερ-ΑΕΚ

Μόλις λίγα 24ωρα μετά από την άφιξή του στην Ελλάδα μετά βαΐων και κλάδων, μοιάζει δεδομένο ότι ο Ντι Τζέι Κούπερ θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ, κάτω από τις χειρότερες συνθήκες.

Ο Αμερικανός γκαρντ κλήθηκε σε απολογία εκτάκτως το μεσημέρι και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άμεση διακοπή συμβολαίου λόγω σοβαρότατου πειθαρχικού παραπτώματος που δεν έχει να κάνει μόνο με τη συμπεριφορά του παίκτη, αλλά φέρεται να έχει σχέση και με έλεγχο ντόπινγκ.

Οι "κιτρινόμαυροι" ενημέρωσαν για την εξέλιξη αυτή μέσω δελτίου Τύπου.

Αναλυτικά

"Η προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε να επιστρέψει η «Βασίλισσα» και στην κορυφή των εγχώριων και διεθνών πρωταθλημάτων θα είναι διαρκής. Η προσπάθειά της δεν πρόκειται να επηρεαστεί από πρόσκαιρες ατυχίες ή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δεν πρόκειται, ωστόσο - και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη - να κάνει εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά, που διέπουν διαχρονικά τον ιστορικό σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση ενημερώνει ότι αποφάσισε να καλέσει σε απολογία (για την Πέμπτη, 3/12, 15:00) τον Ντι Τζέι Κούπερ. Ο Αμερικανοβόσνιος αθλητής - μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα - υπέπεσε σε σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK