Στόχος της ΑΕΚ ο... ψηλός Γουίλιαμς

Ο Τζαγουάντ Γουίλιαμς παρουσιάζεται στην Τουρκία ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ.

Στόχος της ΑΕΚ ο... ψηλός Γουίλιαμς

Ο Γιούρι Ζντοβτς έχει αρχίσει να σχεδιάζει την ΑΕΚ της επόμενης περιόδου και η ανεύρεση παικτών που θ' ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ έχει ξεκινήσει από την τουρκική αγορά. Ο Σλοβένος ξέρει καλά το πρωτάθλημα και έχει φτιάξει μια λίστα με παίκτες στην οποία, όπως γράφεται ευρέως στη γειτονική χώρα, υπάρχει πολύ ψηλά το όνομα του Τζαγουάντ Γουίλιαμς.

Πρόκειται για παίκτη που για δύο σεζόν ήταν με τον κόουτς της Ένωσης στην Γκαζιαντέπ και έχει μακρά θητεία στην Ευρώπη (Ισπανία, Ισραήλ, Γαλλία, Τουρκία). Το γεγονός πως από τον Φεβρουάριο έχει ήδη κλείσει τα 33 μοιάζει ανασταλτικός παράγοντας για ένα ρόστερ που θέλει φρεσκάδα και ανανέωση, παρόλα αυτά η αθλητικότητά του είναι απαραίτητη σε μια ΑΕΚ που στερήθηκε ενός φόργουορντ που μπορεί να παίξει με πρόσωπο, πλάτη, να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο και να σκοράρει από το τρίποντο. Τα κάνει όλα δηλαδή...

Στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε 12 πόντους (με 47% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα, 86% στις βολές) 5.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ. Σε τρία παιχνίδια πέτυχε +20 πόντους.

Ως γνήσιο τέκνο του Οχάιο πέρασε για τρεις σεζόν από τους Καβαλίερς, ως συμπαίκτης του Λεμπρόν Τζέιμς, έχοντας συνολικά 90 συμμετοχές στο ΝΒΑ με 3.8 πόντους και 31% πίσω από τα 7μ25. Είναι απόφοιτος δε του φημισμένου Νορθ Καρολάινα και πρωταθλητής το 2005 (με Ρέιμον Φέλτον, Μάρβιν Γουίλιαμς), χωρίς να γίνει ντραφτ.

Πάρτε μία γεύση απ' όταν έπαιζε στους Καβς:

News 24/7

24MEDIA NETWORK