Τελειώνει τον Δίπλαρο η ΑΕΚ

Ο Νίκος Δίπλαρος προκάλεσε αντιδράσεις με τη συνέντευξή του στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και όπως όλα δείχνουν στην ΑΕΚ ενεργοποιήθηκαν και τελειώνουν τον νεαρό από την ομάδα.

Ο Νίκος Δίπλαρος, ένας εκ των πρωταγωνιστών στο δρόμο της Εθνικής Εφήβων προς το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου, δήλωσε στη συνέντευξή του πως έχει στόχο να φτάσει στο σημείο να παίξει μπάσκετ είτε στον Ολυμπιακό είτε στον Παναθηναϊκό. Ανεξάρτητα αν πριν από λίγο καιρό, στα τέλη Ιουνίου, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Χαρακτηριστικά ο 18χρονος γκαρντ δήλωσε όπως δημοσιεύεται στην "Εφημερίδα των Συντακτών": "Η ΑΕΚ είναι νέα αρχή, έχω όρεξη για δουλειά, αλλά στην εποχή μας ζητώ το καλύτερο για τον εαυτό μου και θέλω να παίξω τώρα καλά ώστε να πάω μια μέρα στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό…".

Ακολούθως και ερωτηθείς "ποιος ομάδας είσαι οπαδός" αποκρίθηκε: "Ολυμπιακός", προτού προσθέσει πως "δεν είμαι φανατισμένος και μου αρέσει το καλό μπάσκετ. Δεν έχω πρόβλημα λοιπόν".

Όλα αυτά προκάλεσαν αναστάτωση στις τάξεις της ΚΑΕ και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν επίσημες ενέργειες, που θα θέτουν τον Νίκο Δίπλαρο εκτός ομάδας.

Διαβάστε ακόμη:

Δίπλαρος: "Από την ΑΕΚ σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό"