Τελεσίγραφο της ΕΟΚ στην ΑΕΚ

Η ΕΟΚ απέστειλε έγγραφο στην ΚΑΕ ΑΕΚ, με το οποίο την καλεί να υπογράψει μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4) στο Champions League και να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Eurocup της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με επιστολή της στην ΚΑΕ ΑΕΚ, η ΕΟΚ καλεί τη διοίκηση της Ένωσης να ανατρέψει τη θέση της σχετικά με τη συμμετοχή της στο Eurocup προκειμένου να συμμετάσχει στο Champions League της FIBA. Κι αυτό για να μη γίνουν πράξη οι συνέπειες με τις οποίες απειλούνται οι "κιτρινόμαυροι".

Η Βασικότερη από αυτές είναι η αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ, κάτι που όμως θα πρέπει πρώτα να αποφασιστεί από τη γενική συνέλευση της λίγκας. Σύμφωνα με το έγγραφο της επιστολής της Ελληνικής Ομοσπονδίας, η ΑΕΚ έχει προθεσμία μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απειλεί με αποβολές η FIBA, κίνδυνος για ΑΕΚ
Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα