Τέλος ο Δίπλαρος από την ΑΕΚ

Με μία λιτή ανακοίνωση η ΚΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Δίπλαρο, ο οποίος είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

Τέλος ο Δίπλαρος από την ΑΕΚ

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και τυπικά ο Νίκος Δίπλαρος. Ο 18χρονος γκαρντ είχε κληθεί σε απολογία για τις δηλώσεις που είχα πραγματοποιήσει στην "Εφημερίδα των Συντακτών", μέσω των οποίων τόνιζε πως έβλεπε την "Ένωση" σαν σκαλοπάτι για να πάρει μεταγραφή σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό.

Η συγκεκριμένη ατάκα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν ήθελαν να δουν τον νεαρό άσο στα "κιτρινόμαυρα".

Οι διοικούντες, αφού άκουσαν τον Δίπλαρο, πήραν την απόφαση να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του, καθώς δεν τους ικανοποίησαν όσα άκουσαν κατά την απολογία του. Πλέον, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση, είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση:

H διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι αποφάσισε σήμερα (14/08) τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Δίπλαρο.

Ο αθλητής είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ