Βαβέτσης: "Χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι της ΑΕΚ"

Ο νέος γυμναστής της ΑΕΚ, Γιώργος Βαβέτσης παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και εμφανίστηκε χαρούμενος που θα αποτελέσει μέρος της Ένωσης. Στην Αθήνα ο Τζαουάντ Γουίλιαμς.

Βαβέτσης: "Χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι της ΑΕΚ"

Για τη "μεταγραφή" του στην ΑΕΚ μίλησε ο Γιώργος Βαβέτσης. Ο νέος εργοφυσιολόγος της Ένωσης δήλωσε στο aekbc.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής της ιστορικής ομάδας Μπάσκετ. Η συνεργασία μου στο παρελθόν και με άλλα Τμήματα της ΑΕΚ (Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών), κάνει πιο γνώριμο το περιβάλλον. Οι εμπειρίες μου με το Μαρούσι, την Εφές, την Ούνιξ και τη Λοκομοτίβ στο κορυφαίο επίπεδο, ας γίνουν εφαλτήριο για ποιοτικότερη, ασφαλή και αποτελεσματική καθοδήγηση των αθλητών μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο κύριο Αγγελόπουλο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Κουτά και τον προπονητή της ομάδας κύριο Ζντοβτς για την τιμή της επιλογής μου στο πόστο αυτό".

Παράλληλα, στην Αθήνα βρίσκεται απ' το μεσημέρι της Δευτέρας (15/08) το μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, Τζαουάντ Γουίλιαμς ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αποστολή εξετελέσθη: Ο Βαβέτσης στην ΑΕΚ
Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ