Πρόβλημα με Διαμαντάκο στον Απόλλωνα, επιστρέφει στην Κηφισιά

Ο Γιώργος Διαμαντάκος ανακοινώθηκε την Τετάρτη (18/11) από τον Απόλλωνα Πάτρας, ωστόσο προέκυψε πρόβλημα με τη μεταγραφή του και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.

Ο Γιώργος Διαμαντάκος δεν χωρούσε στην Κηφισιά και συμφώνησε με τον Απόλλωνα Πάτρας, από τον οποίο και ανακοινώθηκε την Τετάρτη (18/11).

Ο 20χρονος σέντερ ξεκίνησε προπονήσεις με τη νέα ομάδα του, ωστόσο προέκυψε πρόβλημα με τη μεταγραφή του και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Κηφισιά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κανονισμό του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ μια ομάδα δεν μπορεί να πάρει ή να δώσει μόνο έναν παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η Κηφισιά έχει ήδη κάνει τη μία μετακίνηση αθλητή που δικαιούται βάσει κανονισμού, καθώς αποδέσμευσε τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Στην Πάτρα ψάχνουν... παράθυρο στο νόμο, ωστόσο δύσκολα θα μπορέσουν να βρουν τρόπο να ενσωματώσουν τον Διαμαντάκο στο ρόστερ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στον Απόλλωνα ο Διαμαντάκος

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα