Αρβανίτης: "Αναστόπουλος σε εντεταλμένη υπηρεσία επειδή δεν στηρίξαμε την ΕΟΚ"

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης με αφορμή τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σημείωσε ότι έχει ήδη υποβληθεί ένσταση κατά της απόφασης και πως η διοίκηση των "κίτρινων" θα φτάσει μέχρι το ΑΣΕΑΔ για να δικαιωθεί.

Αρβανίτης: "Αναστόπουλος σε εντεταλμένη υπηρεσία επειδή δεν στηρίξαμε την ΕΟΚ"
INTIME

Ο Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε: " Είχαμε έναν άνθρωπο, τον κ. Αναστόπουλο, με εντεταλμένη υπηρεσία να λήξει το παιχνίδι όπως θα ήθελε εκείνος. Ο Άρης βρίσκει τον δρόμο του και το σύστημα του μπάσκετ φαίνεται να μην το θέλει αυτό. Από την πρώτη στιγμή ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα εις βάρος μας. Με αποκορύφωμα το θέμα της εκκένωσης του γηπέδου. Το γήπεδο είχε αδειάσει, τον φωνάξαμε να το δει, το είδε, οι 10-15 τον πείραξαν, και πήγε στα αποδυτήρια για να κλείσει το φύλλο αγώνα. Μόλις μας είδε στα αποδυτήρια, κλείδωσε την πόρτα και μετά μάθαμε ότι "έκλεισε" το φύλλο αγώνα.

Το πρώτο πράγμα που μου είπε πριν ξεκινήσει το ματς μου είπε ότι θα φύγει επειδή έπεσε κάτι στο γήπεδο. Πριν ξεκινήσει το ματς αυτό. Σας το λέω και πάλι. Ο συγκεκριμένος ήρθε για να εκπληρώσει μία συγκεκριμένη αποστολή.

Εμείς ήμασταν υπέρ του ΕΣΑΚΕ, η ΕΟΚ έδειξε σήμερα τι μπορεί να κάνει. Παίξαμε με μία ομάδα που στήριξε την ΕΟΚ και όλοι είδατε τι συνέβη. Πρέπει να αρχίσουμε να τα λέμε και αυτά. Τα πράγματα στο μπάσκετ έχουν αλλάξει. Ο Άρης παλεύει μόνος του. Θα φτάσουμε την υπόθεση μέχρι το ΑΣΕΑΔ. Εμείς έχουμε διαφυγόντα κέρδη απ' όλο αυτό. εν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Ως εδώ. Δεν πάει άλλο. Ας ανοίξει μέτωπο με την ΕΟΚ. Δεν μπορούμε άλλο. Υπάρχει θέμα.

Στην πρώτη φάση από τον ΠΑΟΚ είπαν ότι θέλουν να παίξουν. Στην δεύτερη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είπαν "ότι αποφασίσει ο διαιτητής", κι έτσι έγινε. Ο κ. Σταυρόπουλος είπε ότι θέλει να παίξει ο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν ο ΠΑΟΚ το πρόβλημα, αλλά ο συγκεκριμένος διαιτητής".

Για το συμβάν με τα χαρτάκια που "χτύπησαν" τον διαιτητή: " Δεν μας είπε τίποτα. Νομίζω ότι δεν τον χτύπησε καθόλου κιόλας το χαρτί".

Για επεισόδιο που κατήγγειλαν μέλη της ΚΑΕ Άρης περί εξύβρισής τους από τον κ. Αναστόπουλο: " Αν τους εξύβρισε, να του κάνουν μήνυση. Αυτό εννοείται".

Για το τι θα κάνει ο Άρης από δω και πέρα: " Έχουμε κάνει ένσταση. Θεωρώ ότι έχουμε δίκιο. Θα φτάσουμε την υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ. Υπάρχουν παιχνίδια που τελείωσαν τα μεσάνυχτα. Και το περσινό ΠΑΟΚ-Άρης και κάποια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Γι' αυτό είπα ότι ο κύριος αυτός ήρθε με εντεταλμένη υπηρεσία".

Για όσα έγιναν από τους οπαδούς του Άρη: " Καταδικάζουμε ό,τι συνέβη για να καθυστερήσει ο αγώνας. Από κει και πέρα, όμως, δεν έγινε τίποτα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK