Ο Αλεξανδρής στο δρόμο για Θεσσαλονίκη

Στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μια διαδρομή που την διανύει με μεγάλα όνειρα καθώς αύριο θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Ο Αλεξανδρής στο δρόμο για Θεσσαλονίκη

Μπορεί τα οικονομικά δεδομένα να είναι ιδιαίτερα στενά, καθώς οι «κίτρινοι» έχουν αποφασίσει να καλύψουν σημαντικές τρύπες που προέκυψαν στο ταμείο τους, αλλά ο Έλληνας κόουτς έχει εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό του, όσο και στη δυναμική που διαθέτει ο Άρης, για να αντιστρέψει τα δεδομένα. Είναι χαρακτηριστικό πως όσα κι αν άλλοι θέλουν να περάσουν περί έλλειψης στόχων και προσγείωση στην ανώμαλη πραγματικότητα, ο Αλεξανδρής θα στοχεύει ψηλά τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. Αυτό κρίνει πως επιτάσσει η ιστορία των «κιτρίνων», γι' αυτό και εντός των ημερών θα προβεί σε κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο προκειμένου να υπάρξει μια διαφορετική και σίγουρα πιο θερμή αντιμετώπιση της ομάδας.

Ενδιαφέρον, θα υπάρξει αύριο καθώς θα τοποθετηθούν και οι διοικούντες στη συνεργασία, η οποία φέρνει ένα νέο άνεμο στο Αλεξάνδρειο. Κι αυτός είναι κατ' αρχήν αισιόδοξος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK