Πρίφτης: "Η ποινή θα μπορούσε να είναι χειρότερη"

Μάλλον ανακουφισμένος ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης από το γεγονός ότι στον Άρη δεν επεβλήθη ποινή αφαίρεσης βαθμών για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού τότε το έργο του θα ήταν σαφώς πιο δύσκολο.

Πρίφτης: "Η ποινή θα μπορούσε να είναι χειρότερη"

Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα στο Αλεξάνδρειο ο κόουτς των "κίτρινων" ανέφερε σχετικά: " Η αφαίρεση δυο βαθμών θα ήταν ό,τι χειρότερο και από τη στιγμή που δεν υπάρχει είναι κάτι που μας χαροποιεί. Υπάρχει το χρηματικό πρόστιμο και η τιμωρία της έδρας, βλέπουμε την ποινή συνολικά ως Άρης και όχι μόνο αγωνιστικά. Θα μπορούσε να είναι χειρότερη η ποινή αλλά έχουμε ελπίδες".

Ο Πρίφτης είπε για τη νέα νίκη του Άρη: " Δεν νιώθαμε ούτε πριν αήττητοι. Τα αποτελέσματα μετράνε. Νιώθουμε ότι έχουμε μια ομάδα μαχητική και εργατική. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να είμαστε ταπεινοί και να τα αντιμετωπίζουμε όλα με σύνεση και ψυχραιμία. Είτε πρόκειται για νίκη είτε για ήττα".

Όσο για τον Αντεγκμπόγιε και αν αποχωρήσει τώρα που θα επιστρέψει ο Τόμας δήλωσε: " Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και θα αποφασίσουμε. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είμαι ικανοποιημένος απ’ αυτόν. Είχε γρήγορη προσαρμογή και είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία και τη συμπεριφορά του".

"Ήμασταν καχύποπτοι με τη διαιτησία"

Ο Νίκος Βετούλας παραδέχθηκε ότι φοβόταν τη διαιτησία, αλλά εκ των υστέρων μοίρασε συγχαρητήρια. Χαρακτηριστικά ο κόους του Απόλλωνα δήλωσε: " Ο Άρης νίκησε δίκαια, παρόλο που ήμασταν καχύποπτοι με τη διαιτησία μετά τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας. Μας διέψευσαν όμως και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ρέφερι. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι στους 65 πόντους, παρότι το στιλ μας δεν είναι αυτό, αφού συνήθως προσπαθούμε να τρέχουμε αλλά δεν είχαμε τον Γάιο (Σκορδίλη) και ο Πεν ήταν με μία προπόνηση. Είχαμε ευκαιρία να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό".

Για τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας σχολίασε: " Πρέπει να διευκρινιστεί κατά πόσο ακολουθείς το γράμμα του νόμου ή μπαίνεις στο πνεύμα του νόμου. Πρέπει να ισχύει παντού σε όλες τις περιπτώσεις, είτε είναι θετική είτε αρνητική για όλες τις ομάδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK