Πρώην συμπαίκτης των Ντουράντ και Ουέστμπρουκ στον Άρη

Τι κι αν οι ζυμώσεις για την αλλαγή σκυτάλης στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ καλά κρατούν, τι κι αν το πρόβλημα στο οικονομικό αδιέξοδο που υπάρχει δεν βρίσκει λύση. Ο Άρης πραγματοποίησε την πρώτη μεταγραφή Αμερικανού ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κάιλ Ουίβερ.

This Oct. 1, 2012 photo shows Memphis Grizzlies guard Kyle Weaver in Memphis, Tenn. (AP Photo/Mark Humphrey)
This Oct. 1, 2012 photo shows Memphis Grizzlies guard Kyle Weaver in Memphis, Tenn. (AP Photo/Mark Humphrey) AP

Ο 31χρονος και ύψους 1μ.98 γκαρντ, Κάιλ Ουίβερ, απόφοιτος του Ουασιγκτον Στέιτ το 2008, είχε επιλεγεί στο Νο38 του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς αλλά το ίδιο βράδυ δόθηκε με ανταλλαγή στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο Ουίβερ έπαιξε τρεις σεζόν στο ΝΒΑ, τις δύο στους Θάντερ παρέα με τους Κέβιν Ντουράντ και Ρασελ Ουέστμπρουκ και μετά από πέρασμα από τοNBDLέπαιξε μισή σεζόν στους Γιούτα Τζαζ το 2010-11. Συνολικά στο ΝΒΑ έπαιξε σε 73 ματς έχοντας 5 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ μέσο όρο.

Στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη παίζοντας κατά σειρά σε Βέλγιο (Σαρλερουά), Γερμανία (Αλμπα), Ιταλία (Ναπολι και Ροζέτο), Ισραήλ (Ερτζελία) και πέρυσι στην Πολωνία (Τόρουν) έχοντας 13,1 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ και 1,3 κλεψίματα μέσο όρο ενώ το 2015 είχε ένα σύντομο πέρασμα από το Πουέρτο Ρίκο.Δείτε φάσεις με πρωταγωνιστή τον Ουίβερ από τη σεζόν 2016-17.

Η πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ

AP Photo/Mark Humphrey

News 24/7

24MEDIA NETWORK