Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Σχορτσανίτης

Λόγω προβλήματος στο γόνατο ο Σχορτσανίτης δεν προπονήθηκε την Παρασκευή. Για το ματς με το Ρέθυμνο προγραμματίζεται η επιστροφή του Βασιλειάδη που θα χάσει τα ματς με Ολυμπιακό και Λιμόζ

Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Σχορτσανίτης
Σχορτσανίτης ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο Ελληνας σέντερ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι έμεινε στα... πιτς. Αντίθετα συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Γιώργος Δέδας που είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα στο γόνατο. Κατά τα άλλα ο Κώστας Βασιλειάδης συνεχίζει τις θεραπείες για το πρόβλημα που έχει στο πέλμα.

Εχει καλυτερεύσει η κατάστασή του αλλά -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αναμένεται να μην αγωνιστεί κόντρα σε Ολυμπιακό και Λιμόζ.

Δεν υπάρχει διάθεση για ρίσκο αναφορικά με την κατάστασή του και ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Κώστας Σαμαράς θέλει να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος του Ελληνα παίκτη, ο οποίος πιθανότατα να είναι έτοιμος για το εντός έδρας ματς (13/2) με το Ρέθυμνο. Ο Βασιλειάδης θα εξεταστεί ξανά τις επόμενες μέρες.

Ο Δέδας (δεν έπαιξε απέναντι στην Βαλένθια λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο) υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ενώ κατά τα άλλα, την Δευτέρα θα αναχωρήσει για το Μόναχο ο Μπάνε Πρέλεβιτς καθώς την συγκεκριμένη μέρα θα βρεθεί σε συνάντηση που θα αφορά την FIBA. O πρόεδρος της ΚΑΕ δεν θα μεταβεί στην Γαλλία (για εκεί η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης αφού την Δευτέρα υπάρχει το ματς με τον Ολυμπιακό) για τον αγώνα (10/12) με την Λιμόζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK