Φώτσης: "Δεν παρακολουθώ μπάσκετ"!

Σε συνέντευξη του ο Αντώνης Φώτσης τρέλανε τους πάντες, λέγοντας πως εδώ και χρόνια δεν έχει παρακολουθήσει ούτε έναν αγώνα μπάσκετ είτε ζωντανά, είτε από την τηλεόραση! Τι είπε για την ιστορία με το πούλμαν.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΣΗ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
fotsis EUROKINISSI SPORTS

Στα 36 του χρόνια ο Αντώνης Φώτσης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει την καριέρα του πιο... χαλαρά με τη φανέλα του Ηλυσιακού που βρίσκεται στην Α' ΕΣΚΑ.

Μιλώντας στο "All Star Basket", ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολύκροτη υπόθεση με το... πράσινο πούλμαν στην Τουρκία, ενώ ξάφνιασε τους πάντες όταν παραδέχθηκε πως δεν παρακολουθεί... μπάσκετ!

"Το πούλμαν είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία. Άλλη μια απαράβατη αρχή όμως, στην καριέρα μου είναι ότι την ομάδα μου την βλέπω σαν την οικογένειά μου. Όπως δεν θα πω ποτέ τι κάνω σπίτι μου με την γυναίκα μου και το παιδί μου, έτσι και δεν θα πω ποτέ δημόσια τα εσωτερικά της ομάδας μου. Τα μόνα που μπορώ να πω για τη συγκεκριμένη ιστορία και αφορούν εμένα είναι ότι ουδέποτε είπα: "Δεν μπαίνω στο λεωφορείο γιατί έχω πάρει τρεις Ευρωλίγκες" ή "ξέρετε ποιος είμαι εγώ;

Εδώ δεν μπαίνω". Ποτέ δεν έβαλα τα κλάματα. Όσοι με ξέρουν με όλα αυτά που γράφτηκαν πρέπει να γέλασαν. Δεν είμαι αυτός, δεν μπορούσα εγώ ποτέ να πω τέτοια πράγματα ή να έχω ακραίες αντιδράσεις με κλάματα και τέτοια δεν ξέρω ποιος τα εμπνεύστηκε και τα έγραψε. Ακόμα ούτε Κύπελλο που λέει ο λόγος να μην είχα πάρει με τον Παναθηναϊκό, πάλι στο πούλμαν δεν θα έμπαινα. Τι δουλειά έχουν οι διακρίσεις του παρελθόντος με την απόφαση να γυρίσω με αεροπλάνο;", είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν θα δει κάποιο ματς του Παναθηναϊκού από κοντά, μας... κούφανε όλους!

"Δεν θα είχα πρόβλημα αλλά δεν βλέπω μπάσκετ. Τόσα χρόνια που είμαι στο άθλημα, ποτέ δεν έχω παρακολουθήσει έναν αγώνα από την εξέδρα ή στην τηλεόραση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK