Υπέγραψε ο Βρκιτς

O Ζόραν Βρκιτς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στη διοίκηση του Ικάρου και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Πρίφτη.

Υπέγραψε ο Βρκιτς

Ο Κροάτης φόργουορντ έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας, αλλά το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπογράφησε στην Ντουμπρόβνικ τη σεζόν 2005-06.

Ακολούθως φόρεσε την φανέλα της Σιμπένκα Σίμπενικ, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ την επόμενη διετία αγωνίστηκε στη Σπλιτ.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε έξι ματς της Εuroleague. Στα μέσα της περιόδου 2010-11 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Περιστερίου, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την απόδοσή του.

Το ξεκίνημα της περιόδου 2011-12 τον βρήκε στη Μπολόνια για λογαριασμό της Φορτιτούντο, αλλά στο μέσο της σεζόν επέστρεψε στην πατρίδα του. Με την Ζαντάρ σε 17 αγώνες είχε 11,6 πόντους μέσο όρο και την βοήθησε να φθάσει ως τους ημιτελικούς του Κροατικού πρωταθλήματος, όπου αποκλείσθηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Τσιμπόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK