Κερδίζει την Χαλκίδα

Ένα πείραμα κι ένα στοίχημα έβαλαν οι άνθρωποι της Χαλκίδας όταν αναλάμβαναν το ρίσκο να μεταφέρουν τον Ίκαρο από την Αθήνα στην πόλη τους.

Κερδίζει την Χαλκίδα

Πρόκειται για ένα ακόμα πείραμα επαρχιακής πόλης, η οποία θα πρέπει να πείσει το κοινό της ότι καταβάλει σοβαρή προσπαθεια αλλά κι ένα στοίχημα για τον Ίκαρο που προσγειώθηκε στην Χαλκίδα για να μείνει πολλά χρόνια.

Αν η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωϊ, τότε στην εντός έδρας πρεμιέρα για το πρωτάθλημα απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, τότε και το πείραμα πετυχαίνει και το στοίχημα θα φέρει...εξαιρετικές αποδόσεις σε αγάπη και υποστήριξη.

Οι άνθρωποι του συλλόγου υπολογίζουν ότι 1.500 φίλοι του μπάσκετ βρέθηκαν στις εξέδρες του φιλόξενου κλειστού της Κανήθου, αριθμός τεράστιος υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους: μία ομάδα που βρίσκεται μόλις ένα μήνα στην πόλη, δεν υπάρχουν οι παίκτες κράχτες και, βεβαίως, δεν είχε απέναντί της τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Κανένα πρόβλημα.

Οι Χαλκιδαίοι γέμισαν το γήπεδο, δημιούργησαν την πιο φίλαθλη ατμόσφαιρα που θα περίμενε κανείς, γι' αυτό και τους αποθέωσε ο Νίκος Βετούλας, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Τα μάτια του ελληνικού μπάσκετ στρέφονται στα... νερά του Ευρίπου για να δουν αν θα κινηθούν ανοδικά για τέτοια εγχειρήματα ή καθοδικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK