Απεβίωσε ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου

O Αλέξανδρος Χαΐτογλου, αδερφός του πρώην προέδρου του Ηρακλή, Κώστα Χαΐτογλου έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής (05/06) από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Απεβίωσε ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου

Θλίψη προκάλεσε στο τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή η είδηση της ξαφνικής απώλειας του Αλέξανδρου Χαΐτογλου, αδερφού του πρώην προέδρου του "Γηραιού", Κώστα Χαΐτογλου, ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής (05/06) από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών. Για το θάνατο του το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

"Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του Αλέξανδρου Χαΐτογλου ο οποίος ήταν αδερφός του πρώην προέδρου του τμήματος μας Κώστα Χαΐτογλου".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ξημερώματα της Κυριακής (05/06) αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, ζήτησε ιατρική συνδρομή, αλλά ήταν πλέον αργά.

Ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από 62 χρόνια. Ήταν γιος του Νίκου Χαΐτογλου και αδελφός του Κώστα, με τον οποίο δημιούργησαν τον όμιλο εταιρειών Χαΐτογλου, έναν από τους σημαντικότερους της βορειοελλαδικής βιομηχανίας, ναυαρχίδα του οποίου είναι η Χαΐτογλου ΑΒΕΕ που παράγει τον πασίγνωστο "Μακεδονικό Χαλβά".

Ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δεν απασχολούσε τη δημοσιότητα. Το Δεκέμβριο του 1995 η απαγωγή του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Είχε αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή λύτρων 260.000.000 δραχμών. Από τότε απέφευγε επιμελώς τις δημόσιες εμφανίσεις και τις φωτογραφήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK