Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: "Στο σπίτι του κρεμασμένου..."

Πριν καν το πρώτο τζάμπολ της σεζόν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού εξαιτίας της δήλωσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κλήρωση της Basket League.

Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: "Στο σπίτι του κρεμασμένου..."

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΚΑΕ, αφού παρέλαβε το βραβείο για το περυσινό νταμπλ και μοίρασε τα συγχαρητήρια του σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες είπε τα εξής: " Βλέπω με μεγάλη λύπη ότι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού δεν είναι εδώ. Θα ήθελα να τους περάσω ένα μήνυμα. Ένα θα τους πω: 'στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί'".

Μετά το πέρας της κλήρωσης και πριν αποχωρήσει από Μουσείο Μπενάκη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε στους δημοσιογράφους: " Δεν θα είναι ο Ολυμπιακός ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας. Βάσει των ρόστερ το Ρέθυμνο έχει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Πάντως όλοι θα παίξουμε με όλους και δεν έχουν σημασία οι αγώνες.

Ο κ.Αγγελόπουλος κατάλαβε ακριβώς τι ήταν αυτά τα χαρτιά που κρατούσα στα χέρια μου.

Όπως και να 'χει ελπίζω να γίνει ένα πρωτάθλημα μακριά από τη βία και αντιπαλότητες που δεν συνάδουν με το πνεύμα του αθλητισμού. Το πρωτάθλημα να κριθεί εντός των γραμμών και όχι όπως πέρσι ή αντιπρόπερσι. Να έχουν όλοι υγεία. Πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να βάλουν stop στη λεκτική βία, δεν πρέπει να υπάρχουν βωμολοχίες στα γήπεδα. Από εκεί άλλωστε ξεκινάει κάθε μορφή βίας. Σε τέτοια κρούσματα οι διαιτητές οφείλουν να σταματούν το παιχνίδι και να αδειάζουν τα γήπεδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK