Φραγκιάς: "Είμαστε σε πόλεμο"

Ο Βασίλης Φραγκιάς, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου από τη στιγμή που αντικατέστησε τον Μηνά Γκέκο στην τεχνική ηγεσία του Κολοσσού, μίλησε για την κατάσταση που συνάντησε και τις προσπάθειες που θα πρέπει να καταβληθούν προκειμένου ν' αντιστραφεί το κλίμα μετά τις διαδοχικές ήττες.

Φραγκιάς: "Είμαστε σε πόλεμο"

Ο κόουτς των "θαλασσί" απέφυγε πάντως να επιρρίψει ευθύνες στον προκάτοχό του λέγοντας χαρακτηριστικά πως " ο Μηνάς είναι εξαιρετικός άνθρωπος και καλός προπονητής. Είχε ατυχίες και πάντα αυτή είναι η μοίρα των προπονητών μετά από άσχημα αποτελέσματα. Το πώς έχει φτάσει ο Κολοσσός σ' αυτό το σημείο, νομίζω ότι δεν είναι του παρόντος να αναλυθεί, γιατί είμαστε μέσα στον πόλεμο και θέλουμε να αποφύγουμε την οποιαδήποτε περιπέτεια".

Ο Βασίλης Φραγκιάς, αφού ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου υποστηρίζοντας πως " η ομάδα τον έχει πραγματικά ανάγκη", μίλησε για την κακοδαιμονία που καταδιώκει την ομάδα και αναφέρθηκε στην απόκτηση ακόμη ενός παίκτη, περιφερειακού αυτή τη φορά, " οποίος θα καλύψει κατά κάποιο τρόπο τους πόντους που παίρναμε από τον Τσαλδάρη".

Τέλος ο έμπειρος προπονητής παραδέχθηκε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι το καλύτερο δυνατό, τονίζοντας ότι " είναι μια πραγματικότητα", παράλληλα ισχυρίστηκε όμως ότι " θα μπορέσουμε να το αντιστρέψουμε αρκεί να κάνει η ομάδα τις νίκες που χρειάζεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK