Λυκογιάννης στο Contra.gr: "Κανένα θέμα με τα εισιτήρια. Τα παιδιά είναι στη Ρόδο"

Ο Αρης Λυκογιάννης επιχείρησε να βάλει τέλος στη φημολογία ότι οι τρεις Αμερικανοί δεν έπαιξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό, στον τρίτο αγώνα της σειράς των προημιτελικών, επειδή δεν άλλαξαν τα αεροπορικά εισιτήρια, επειδή πίστεψαν ότι δεν θα υπάρξει τρίτος αγώνας.

Λυκογιάννης στο Contra.gr: "Κανένα θέμα με τα εισιτήρια. Τα παιδιά είναι στη Ρόδο"

" Τι λέτε; Τα παιδιά είναι στη Ρόδο!", ήταν η απόκριση του κόουτς του Κολοσσού στο Contra.gr ξεκαθαρίζοντας πως οι Τζάστιν Ρόμπινσον, Τέιλορ Σμιθ και Τζαμέλ Χάγκινς είχαν προβλήματα και γι' αυτό δεν έπαιξαν την Τρίτη με τον Παναθηναϊκό. " Ο Χάγκινς είχε χτυπήσει στο γόνατο στο ματς με τον Παναθηναϊκό και δεν μπορούσε να παίξει. Οι άλλοι δύο είχαν γαστρεντερίτιδα. Τα άλλα δεν ισχύουν", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του για τους άλλους τρεις ξένους που έχει ο Κολοσσός: " Με την ίδια λογική, γιατί άλλαξαν τα εισιτήριά τους οι Σκοτ, Ουότερς και ο Λίντεν και έπαιξαν κανονικά;".

Τέλος, το (εύλογο) παράπονο του Αρη Λυκογιάννη ήταν ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό να τον ρωτήσει τον λόγο της απουσίας των τριών...

News 24/7

24MEDIA NETWORK