Μανωλόπουλος: "Θέλουμε δουλειά αλλά δεν υπάρχει χρόνος"

Αφού έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για την αγωνιστική τους συμπεριφορά, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να δουλέψει πολύ για να βελτιωθεί.

Μανωλόπουλος: "Θέλουμε δουλειά αλλά δεν υπάρχει χρόνος"

Αναλυτικά: "Θεωρώ ότι σεβαστήκαμε τον αντίπαλο. Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που δεν ξέραμε αν οι παίκτες μας έβρισκαν κίνητρο λόγω της βαθμολογικής κατάστασης που βρίσκετε ο Πανελευσινιακός. Τελικά βρήκαν κίνητρο, ήταν σοβαροί, έβγαλαν πολύ ενέργεια στο γήπεδο και γι ‘ αυτό είμαι χαρούμενος. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα τις τελευταίες δύο μέρες στην προπόνηση, κάποια βγήκαν ενώ κάποια άλλα όχι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, βελτίωση και αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα γιατί δεν έχουμε χρόνο. Καλή δύναμη στον Πανελευσινιακό που βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση".

Από την πλευρά του ο κόουτς του Πανελευσινιακού Τζίμης Κουστένης είπε: "Oπως είναι γνωστό από την νέα χρονιά η ομάδα μας θα βρίσκετε στην Α2 αλλά πιστεύω πως είναι λίγο άδικο για ομάδες που υποβιβάζονται από την Α1 σαν ΚΑΕ, με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο να επιβαρύνονται με περαιτέρω έξοδα και να δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες παραμένουν ερασιτεχνικά σωματεία με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ομάδες αυτές να πηγαίνω σε ακόμα χαμηλότερη κατηγορία. Ο Πανελευσινιακός είναι μια ομάδα που δεν έχει ιδιαίτερα χρέη, μια ομάδα πολύ νοικοκυρεμένη και είναι άδικο να βρεθεί στην Β' Εθνική λόγω αυτού του νομικού πλαισίου που ισχύει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK