Ο Χαραλαμπίδης στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ

Νέο ρόλο θα έχει ο Κώστας Χαραλαμπίδης στον ΠΑΟΚ καθώς θα αναλάβει θέση στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Δύσκολες στιγμές για το μέλος της ΚΑΕ, Πόλυ Κατσιώρα.

Ο Χαραλαμπίδης στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέλος του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να είναι ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Ο τελευταίος, που ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, πλέον θα έχει θέση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Μια εξέλιξη για την οποία ενημέρωσε επισήμως η ΚΑΕ την Δευτέρα και η οποία μοιάζει αναμενόμενη. Εξάλλου εδώ και πολύ καιρό είχαμε αναφέρει την προοπτική να είναι στο τεχνικό τιμ της ομάδας ο "Μπίδης" ο οποίος έτσι θα συνεχίσει να προσφέρει στον "Δικέφαλο" από άλλο πόστο.

Ραντεβού στο "Παλατάκι" την Δευτέρα

Ο Χαραλαμπίδης βρέθηκε στο "Παλατάκι" την Δευτέρα και συζήτησε με τους Μαρκόπουλο, Ζουρνατσίδη και Σταυρόπουλο για τον νέο του ρόλο στο τεχνικό τιμ. Βέβαια υπήρχαν συζητήσεις και το προηγούμενο διάστημα για το συγκεκριμένο θέμα αφού ήταν γνωστή η επιθυμία του "Μπίδη" να "μπει" στο τεχνικό επιτελείο.

Το μόνο σίγουρα είναι πως ο Παντελής Μπούτσκος που επί σειρά ετών είναι βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, θα παραμείνει στην ομάδα και δεν θα επηρεαστεί η θέση του από τον ρόλο του Χαραλαμπίδη.

Από εκεί και πέρα οι Μαρκόπουλος, Ζουρνατσίδης και Σταυρόπουλος είχαν μεταξύ τους συζήτηση για το ρόστερ της ομάδας (για παίκτες) και κουβέντιασαν κάποια πράγματα για το πώς μπορεί να διαμορφωθεί. Πάντως καθημερινές είναι οι συζητήσεις στο "Παλατάκι" για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και το τι μέλλει γενέσθαι.

Δύσκολες στιγμές για τον Πόλυ Κατσιώρα

Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές περνάει το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Πόλυς Κατσιώρας. Το πρωί της Δευτέρας (30/5) έχασε τον αγαπημένο του ανιψιό, τον Αντώνη ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 18 ετών. Ο νεαρός έπαθε ανακοπή καρδιάς και δυστυχώς "ήρθε" ο θάνατός του. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα συγγενικά του πρόσωπα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK