Οι επαφές με χορηγούς και το πλάνο της ΚΑΕ

Ο Μάνος Μαλέλης την Δευτέρα συζήτησε σε πολύ καλό κλίμα με υποψήφιους χορηγούς ενώ την συγκεκριμένη μέρα υπήρξε συνάντηση κορυφής στο "Παλατάκι" με θέμα τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

 Οι επαφές με χορηγούς και το πλάνο της ΚΑΕ
Κοντομηνάς

Επαφές με υποψήφιους χορηγούς όσον αφορά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την Δευτέρα (27/7) στην Αθήνα ο Μάνος Μαλέλης. Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά είχε μια γενική συζήτηση και αυτή έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Μάλιστα εκτιμάται πως μέχρι την επόμενη Τετάρτη θα καθοριστεί ποιοι θα είναι οι χορηγοί που θα στηρίξουν οικονομικά την ΚΑΕ.

Υπάρχει η πιθανότητα να "βγει" ένας χορηγός (εκ των τριών κύριων χορηγών που είχαν γίνει συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα) αλλά το κενό αυτό να καλυφτεί με έναν άλλο χορηγό. Κατά τα άλλα, στον "Δικέφαλο" φαίνονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την υπόθεση παραμονής του Κέβιν Λάνγκφορντ.

Συνάντηση κορυφής στο "Παλατάκι"

Την Δευτέρα στο "Παλατάκι" έγινε συνάντηση μεταξύ κορυφαίων στελεχών του ΠΑΟΚ (π.χ. Μαρκόπουλος, Πρέλεβιτς, Ζουρνατσίδης και Σταυρόπουλος) και συζητήθηκε το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας μετά την επιστροφή του Νίκου Σταυρόπουλου από τις ΗΠΑ, όπου παρακολούθησε το Summer League του ΝBA στο Λας Βέγκας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κουβέντιασαν για το πώς θα κινηθεί στο εξής ο "Δικέφαλος", στις τάξεις του οποίου θεωρούν πως γενικώς η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο. Πλέον ο "Δικέφαλος" "πάει" για άλλους τέσσερις παίκτες, δύο για την ρακέτα και δύο για την περιφέρεια (ο ΠΑΟΚ ήδη έχει 9 παίκτες στο ρόστερ του).

News 24/7

24MEDIA NETWORK