Οι... θετικότατοι Δέδας και Λιάπης

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στο ματς με την ΑΕΚ έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους Γιώργο Δέδα και Μιχάλη Λιάπη, οι οποίοι είχαν καλή απόδοση και αποτέλεσαν τα... κέρδη του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Οι... θετικότατοι Δέδας και Λιάπης
INTIME SPORTS

Αν υπήρχαν κάποιοι παίκτες που ήταν... κέρδος για τον ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ, αυτοί σίγουρα ήταν οι Γιώργος Δέδας και Μιχάλης Λιάπης οι οποίοι "άρπαξαν" από τα μαλλιά το ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος (περιμένει τον Τζέι Αρ Μπρέμερ για τα πλέι οφ καθώς έστειλε το συμβόλαιό του) τους έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με προηγούμενα ματς. Αμφότεροι είχαν θετική παρουσία. Ας δούμε...

Τα νούμερα του Δέδα

Ο Δέδας σε περίπου 17 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 13 πόντους ενώ ο μέσος όρος του στο πρωτάθλημα είναι 10 λεπτά συμμετοχής με 3,5 πόντους. Κατά το παρελθόν έδειξε πως μπορεί να δώσει βοήθειες στον ΠΑΟΚ και στον αγώνα με την ΑΕΚ το φανέρωσε ξανά με το πολύ καλό σουτ που έχει.

Οταν η μπάλα πάει σε αυτόν, είναι πάντα επικίνδυνος και θυμίζουμε πως ο Δέδας ήταν εκείνος τον οποίο εμπιστεύτηκε ο Μαρκόπουλος για να πάρει το τελευταίο κρίσιμο σουτ στον εντός έδρας αγώνα με την Καντού στο φινάλε του παιχνιδιού. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής με τρίποντο έκανε το 78-77 στα 10'' πριν το τέλος και είχε δώσει την νίκη στον "Δικέφαλο". Ο Δέδας στο ματς με την ΑΕΚ συγκέντρωσε 12 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης αποτελώντας τον τέταρτο πιο πολύτιμο παίκτη του ΠΑΟΚ.

Οι αριθμοί του Λιάπη

Οσο για το Λιάπη; Είχε 10 βαθμούς στο ranking και ήταν ο πέμπτος πολυτιμότερος καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου". Ο τελευταίος σε περίπου 18 λεπτά συμμετοχής πέτυχε έξι πόντους ενώ ο μέσος όρος του στο πρωτάθλημα είναι περίπου 5 λεπτά συμμετοχής και 0,9 πόντους. Αυτούς τους έξι πόντους τους πέτυχε με 2/2 τρίποντα δείχνοντας ότι το... έχει το σουτ.

Αυτό το φανέρωσε και πιο παλιά, όταν στον εντός έδρας αγώνα με την Λιμόζ είχε έξι πόντους με 2/2 τρίποντα και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καντού είχε οχτώ πόντους με 2/2 τρίποντα και 1/1 δίποντα. Ο "μικρός" (20 ετών) παίρνοντας όλο και περισσότερες εμπειρίες, δείχνει να... ξεθαρρεύει ενώ στο ματς με την "Ενωση" βοήθησε και αμυντικά. Ο Μαρκόπουλος τον "ρίχνει" συχνά σε επικίνδυνους παίκτες αντίπαλων ομάδων καθώς τον εμπιστεύεται στο αμυντικό κομμάτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK