Ανακούφιση για Πρίντεζη, τι χάνει από τους τελικούς

Μικρότερη του αναμενομένου φαίνεται να είναι η ζημιά στον πέλμα του Γιώργου Πρίντεζη, μετά από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε για τον νέο τραυματισμό του στον τρίτο τελικό της Basket League.

Ανακούφιση για Πρίντεζη, τι χάνει από τους τελικούς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευχάριστα τα νέα για τον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο εκτιμήθηκε το βράδυ, μετά από τον τρίτο τελικό του ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο υπαρχηγός των "ερυθρολεύκων" υπέστη μερική θλάση πελματιαίας απονεύρωσης και οίδημα στο ταλαιπωρημένο πόδι του, ωστόσο αυτός ο τραυματισμός δεν θα τον κρατήσει για μήνες εκτός παρκέ, όπως ήταν οι αρχικοί φόβοι.

Η αποθεραπεία του συγκεκριμένου προβλήματος γίνεται με εντατικές θεραπείες και τεράστια προσοχή, λόγω της επικινδυνότητας του σημείου και του πρόσφατου παρελθόντος πελματιαίας απονευρωσίτιδας του 31χρονου φόργουορντ.

Ο Πρίντεζης θα χρειαστεί τουλάχιστον 10 μέρες θεραπείας, με συνέπεια να μοιάζει αδύνατο να προλάβει τον τέταρτο τελικό είτε αυτός διεξαχθεί Κυριακή είτε Δευτέρα, ωστόσο εάν η αποθεραπεία πάει πολύ καλά, είναι πιθανό να προλάβει κάποια λεπτά του πέμπτου τελικού, εφόσον ο Ολυμπιακός δεν νικήσει στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, η αποθεραπεία του παίκτη θα κρίνει και τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας και τις υποχρεώσεις στο Προλυμπιακό Τουρνουά του Τορίνο, χωρίς ωστόσο να μοιάζει τίποτα βέβαιο. Το πρόβλημα του Πρίντεζη παραμένει και ο κίνδυνος υποτροπής ίσως τον θέσει εκτός διάθεσης Φώτη Κατσικάρη για ξεκούραση.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

"Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά τον τραυματισμό του στον τρίτο τελικό της Basket League Σκρατς 2015-16 η οποία έδειξε ότι υπέστη υποτροπή της πελματιαίας απονευρωσίτιδας με συνοδό μυϊκό αιμάτωμα πέλματος.

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα υποβληθεί σε εντατικές θεραπείες προκειμένου να προλάβει (μικρές οι πιθανότητες), εφόσον χρειαστεί, τον πέμπτο τελικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρήγας Δάρδαλης: Ο τελικός της... πλάτης
Σωτήρης Γεωργίου: Οι προβληματισμοί για το 2-1 και το μέλλον της σειράς

News 24/7

24MEDIA NETWORK