Αποσύρει το ενδιαφέρον για Μαυροκεφαλίδη ο Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και εξετάζει άλλες λύσεις για την θέση του ψηλού που θα πλαισιώσει τους Σίμονς, Μαυροειδή και Ντάνστον.

Αποσύρει το ενδιαφέρον για Μαυροκεφαλίδη ο Ολυμπιακός

Με την απόκτηση των Σέντρικ Σίμονς και Μπράιαντ Ντάνστον ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά καλύψει τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις των Γκιόργκι Σερμαντίνι και Κάιλ Χάινς, οπότε οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν έναν ακόμη ψηλό παίκτη ο οποίος θα συμπληρώσει την front line των Πρωταθλητών Ευρώπης ενόψει της νέας περιόδου, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο, υγιής πλέον, Δημήτρης Μαυροειδής.

Ένας από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για την θέση "5" ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, όμως η ΚΑΕ αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ-σέντερ.

Οι Πειραιώτες είχαν καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον παίκτη, ύψους 1εκ. ευρώ για δύο χρόνια, όμως η "σφήνα" της Φενέρμπαχτσε και τα 500.000 ευρώ παραπάνω που έδινε στον Μαυροκεφαλίδη για το ίδιο διάστημα συνεργασίας "πάγωσαν" τις εξελίξεις. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επανήλθε για τον 29χρονο άσο με βελτιωμένη πρόταση, ωστόσο και πάλι δεν πήρε μια οριστική απάντηση από την πλευρά του παίκτη.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους Πρωταθλητές Ευρώπης να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Μαυροκεφαλίδη καθώς αφενός δεν πήραν απάντηση, αφετέρου θέλουν να "τρέξουν" τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, τουλάχιστον όσον αφορά την γραμμή των ψηλών της ομάδας.

Αν υπάρχει περίπτωση να ανατραπούν τα δεδομένα για τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ-σέντερ; Πιθανότατα ναι, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η πλευρά του παίκτη και αποδεχθεί τους βασικούς όρους της συμφωνίας που έχει ήδη προτείνει η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK