Διέψευσε ο Τζέιμς για Ολυμπιακό προτού... έρθει στον Πειραιά

Ο Σον Τζέιμς έχει κερδίσει έδαφος στη μάχη... διαδοχής του Πάτρικ Γιανγκ στη ρακέτα του Ολυμπιακού, παρόλο που ο ίδιος δεν θέλησε να διαταράξει το κλίμα στην Μπιλμπάο.

Διέψευσε ο Τζέιμς για Ολυμπιακό προτού... έρθει στον Πειραιά
Τζέιμς Ολυμπιακός Μπιλμπάο Ευρωλίγκα

Είτε ήθελε να θολώσει τα νερά είτε δεν γνωρίζει ακόμη ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται όντως για την περίπτωσή του. Αυτό πάντως που έκανε ο Σον Τζέιμς, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μετακίνησής του από την Μπιλμπάο στους πρωταθλητές Ελλάδας, ήταν να διαψεύσει κάθε πληροφορία.

π' όσο ξέρω πρόκειται μόνο για φήμες. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν, ο μάνατζέρ μου δεν μού έχει πει τίποτα. Είμαι στην Μπιλμπάο, μού έχουν συμπεριφερθεί σπουδαία εδώ και αυτή τη στιγμή εστιάζω στο παιχνίδι που έχουμε", δήλωσε ο (γεννημένος στη Γουιάνα) Αμερικάνος σέντερ με το πρόσφατο παρελθόν σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μιλάνο.

Οι "ερυθρόλευκοι" πάντως, αφού έμαθαν τα καθέκαστα (αγωνιστική κατάσταση, όρος αποδέσμευσης) και αντιλήφθηκαν πως δεν υπάρχουν εμπόδια, ετοιμάζονται να κάνουν την τελική κίνησή τους και ν' αποκτήσουν μέχρι το τέλος της περιόδου τον 32χρονο ψηλό.

Ούτως ή άλλως ο Τζέιμς ήταν εξ αρχής στη λίστα που έφτιαξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Γιανγκ στο υπόλοιπο της σεζόν. Στην ίδια είχε θέση και ο Τζόι Ντόρσεϊ της Γαλατάσαραϊ, υπήρξαν ωστόσο ενδοιασμοί για το χαρακτήρα του. Αντίθετα ο Τζέιμς θεωρείται "παιδί για σπίτι", ένα στοιχείο που μετράει διπλά και τρίδιπλα σε κάθε επιλογή που κάνουν στον Πειραιά.

Εφέτος ο έμπειρος ψηλός έχει παίζει σε 6 ματς του Eurocup και έχει 9.5 πόντους με 55% στα δίποντα, 6 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα ανά αγώνα. Πάνω-κάτω τα ίδια νούμερα έχει και στην ACB με 9.8 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 1.9 κοψίματα.

"Να εφαρμόσουμε το πλάνο μας"

Εν τω μεταξύ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε μία δήλωση για το ματς απέναντι στη Μιλάνο λέγοντας πως " αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία παίζει τα τελευταία της χαρτιά για την πρόκριση στο Τοπ-16. Επιπροσθέτως, προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Αυτά τα δυο στοιχεία δίνουν στον αγώνα ακόμα πιο υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι ώστε για 40 λεπτά να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έρθει να παλέψει για την πρόκρισή της. Πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και να μείνουμε στο σχεδιασμό που έγινε στις προπονήσεις όλες αυτές τις μέρες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK