Έφτασε Αθήνα ο Στρόμπερι: "Όνειρο να έχεις συμπαίκτη τον Σπανούλη"

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (15/7) ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού. "Είναι όνειρο ότι θα γίνω συμπαίκτης με τον Βασίλη Σπανούλη", δήλωσε.

Έφτασε Αθήνα ο Στρόμπερι: "Όνειρο να έχεις συμπαίκτη τον Σπανούλη"
INTIME SPORTS

Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του μπασκετικού Ολυμπιακού, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (15/7) στην Αθήνα και κατά την άφιξή του στο "Ελ. Βενιζέλος" δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

"Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό, είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έγινα μέλος του Ολυμπιακού, αλλά και που θα αγωνιστώ σε μία ιστορική ομάδα που αποτελείτε από μεγάλους παίκτες", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 30χρονου.

Όσο για το γεγονός πως θα είναι συμπαίκτης με τον Βασίλη Σπανούλη επεσήμανε: "Είναι όνειρο ότι θα γίνω συμπαίκτης με τον Βασίλη Σπανούλη. Είναι σπουδαίος παίκτης. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ την Ευρωλίγκα, είναι μεγάλος πρωταγωνιστής και είναι πραγματικά όνειρο που θα παίξω μπάσκετ μαζί του".

Τέλος, για τους στόχους με τη νέα ομάδα του είπε: "Είναι όνειρο να κερδίσουμε τίτλους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague. Θέλω να κερδίζω και θα μπαίνω κάθε φορά για να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθάω την ομάδα να κερδίσει", είπε καταλήγοντας".

Διαβάστε ακόμη:

Ο Χάκετ αρνείται τους Νικς για τον... Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK