"Έσπασε" ο περυσινός αριθμός των διαρκείας του Ολυμπιακού

Τα 2.000 πλησιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

"Έσπασε" ο περυσινός αριθμός των διαρκείας του Ολυμπιακού

Μεγάλη είναι η ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας του μπασκετικού Ολυμπιακού, ζήτηση που αποτυπώνεται αφενός στις ουρές αφετέρου στον αριθμό που έχει διατεθεί στις πρώτες δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η θέση στο ΣΕΦ είναι πλέον περιζήτητη, καθώς έχουν ήδη πουληθεί 1.800 κάρτες μέσα σε 17 ημέρες, τη στιγμή που πέρυσι είχαν δοθεί συνολικά 1780.

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθεται τις εργάσιμες ημέρες από τος 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα από τα γραφεία της ΚΑΕ. Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, πιστωτική κάρτα, επιταγή ή κατάθεση σε λογαριασμό.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ενημερώσει ότι εφέτος δεν θα τυπωθούν ειδικά πακέτα για τους αγώνες της Ευρωλίγκας και πως οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων θα είναι αυξημένες, ως εκ τούτου ένας κάτοχος εισιτήριου διαρκείας θα είναι "προνομιούχος".

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ