Γιανγκ: "Ευχαριστώ το Θεό για τις δοκιμασίες"

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram, ο Πάτρικ Γιανγκ περιέγραψε όσα έχει ζήσει όλο αυτό το διάστημα μακριά από τα παρκέ.

Γιανγκ: "Ευχαριστώ το Θεό για τις δοκιμασίες"

Ο Πάτρικ Γιανγκ συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του και φροντίζει συχνά πυκνά να μας ενημερώνει για την εξέλιξή της. Με ένα συγκινητικό μήνυμά του στο instagram, ο άσος του Ολυμπιακού περιέγραψε την Τετάρτη (23/3) όσα ζει όλο αυτό το διάστημα μακριά από τα παρκέ.

"Είναι ένας αγώνας και ένα τεστ για όσα έχεις βιώσει προηγουμένως στη ζωή σου. Ο κόσμος μιλά για τη σημασία να ζεις τη διαδικασία όταν δουλεύεις για τους στόχους και τα όνειρά σου. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό, όταν είσαι αναγκασμένος να μένεις απέξω από αυτό που αγαπάς. Γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, παίκτης, φίλος, γιος, αδερφός, συμπαίκτης και συνολικά προσωπικότητα. Ευχαριστώ το Θεό για τις δοκιμασίες της ζωής, γιατί οι δυσκολίες μάς αναγκάζουν να βελτιωνόμαστε", έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα