Γουόρικ: "Πάω στους Θρύλους της Ευρωλίγκας"

Ο Χακίμ Γουόρικ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Ολυμπιακού, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Ξέρω ότι είναι Θρύλοι της Ευρωλίγκας. Παρακολουθώ το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο Ολυμπιακός είναι Θρύλος της Ευρωλίγκας. Έχει καταφέρει τα πάντα. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά ο Γουόρικ πρόλαβε να συλλέξει πληροφορίες για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. «Ξέρω καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός. Έχει πάντα στόχο την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις και τη νίκη σε κάθε ματς. Ξέρω λοιπόν πως μπροστά μου έχω μια μεγάλη πρόκληση. Γνωρίζω ότι η ομάδα είναι πρώτη στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα υπάρχει ακόμη ένας γύρος για να ολοκληρωθεί το TOP-16.  Πριν, όμως, καν μάθω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ήξερα πολλά για την ομάδα. Ο Λιν Γκριρ και ο Μαρντί Κόλινς είχαν φροντίσει γι’ αυτό. Είναι φίλοι μου και όταν συζητούσαμε για το πέρασμα τους από τον Ολυμπιακό, μου έλεγαν πάντοτε τα καλύτερα. Περιμένω λοιπόν να τα ζήσω και εγώ όλα αυτά που μου περιέγραφαν».

Το πρωτάθλημα στην Αυστραλία ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες με τον Γουόρικ να δηλώνει ετοιμοπόλεμος. «Είμαι σε καλή κατάσταση. Τα play off ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και νιώθω πνευματικά και σωματικά έτοιμος για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».