ΚΑΕ: "Ως πότε θα συνεχίζεται η ανομία με Γιαννακόπουλο;"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε την Παρασκευή ανακοίνωση με την οποία καλεί τις αρχές να επέμβουν για την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ως γνωστόν, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι τιμωρημένος από την Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας.

ΚΑΕ: "Ως πότε θα συνεχίζεται η ανομία με Γιαννακόπουλο;"

Eτσι οι τόνοι ανέβηκαν περίπου δύο εβδομάδες πριν από τον προημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Στην ανακοίνωση μάλιστα χρησιμοποιείται η λέξη ανομία, γεγονός που προφανώς αντικατοπτρίζει την οργή των "ερυθρόλευκων".

Αναλυτικά

Η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας, ήδη εδώ και δύο μήνες (Απόφαση ΕΦΙΠ Νο 22/2014), έχει επιβάλει στον Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο ποινή έκπτωσης από κάθε διοικητικό αξίωμα και έχει απαγορεύσει την είσοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Έκτοτε, όλοι βέβαια παρακολουθούν τον Δ. Γιαννακόπουλο να ασκεί απτόητος τα προεδρικά καθήκοντά του και να παρουσιάζεται υπό αυτή την ιδιότητά του σε αγωνιστικές και μη εκδηλώσεις. Δεδομένου ότι ο ίδιος δεν συμμορφώνεται, όπως οφείλει, στις αποφάσεις των δικαστικών και διοικητικών οργάνων, δεν είναι καιρός να επέμβουν οι αρχές; Ως πότε θα συνεχίζεται η απάθεια στην ανομία;

News 24/7

24MEDIA NETWORK