Μάντζαρης: "Να διαχειριστούμε την πίεση"

Ο Μάντζαρης δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διαχειριστεί την πίεση του απαιτητικού αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και την πνευματική και σωματική κούραση με τα πολλά ταξίδια.

Μάντζαρης: "Να διαχειριστούμε την πίεση"

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε: "Πιστεύω πως μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ανεβάσουμε την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους. Είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, αλλά και ορισμένα καλά διαστήματα. Στην τρίτη περίοδο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Χαλαρώσαμε κάπως με αποτέλεσμα να μην τα πάμε καλά σε εκείνο το σημείο, δίχως όμως να μας κοστίσει ή μας επηρεάσει, καθώς στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και ελέγξαμε το ματς μέχρι το τέλος. Φτάσαμε στη νίκη και αυτό έχει σημασία, κάνοντας ένας καλό παιχνίδι στη Ρόδο".

Για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας τόνισε: "Είναι γεγονός πως έχουμε ορισμένα ταξίδια το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κούραση τόσο πνευματική όσο και πνευματική.

Στην ομάδα μας όμως γίνεται και ένα ροτέισον ώστε όλοι μας να είμαστε σε καλή κατάσταση. Θεωρώ πως στην 12άδα μας έχουμε δώδεκα ισάξιους παίκτες, εξαιρετικούς, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή την ομάδα.

Τώρα έχουμε το ματς με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, το οποίο θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως αν παίξουμε την άμυνα που μπορούμε να παίξουμε έχουμε πολλές ελπίδες ώστε να τα καταφέρουμε στην Λιθουανία. Δεν φοβόμαστε κανέναν και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι αν είμαστε αυτοί που πρέπει. Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι δύσκολο και απαιτητικό, υπάρχει πίεση, αλλά θα πρέπει όλα αυτά να τα διαχειριστούμε σωστά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK