Μιλουτίνοφ: "Σωστή επιλογή ο Ολυμπιακός"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για την επιλογή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό και υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για να προσφέρει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος σέντερ στην εφημερίδα "Αγορά":

Για την επιλογή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό: "Τα τελευταία δέκα χρόνια η ομάδα είναι σχεδόν πάντα στα Final Four. Οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησα μου είπαν ότι ο Ολυμπιακός έχει άρτια οργάνωση. Δουλεύουν καλά και για τον λόγο αυτόν επέλεξα να έρθω".

Για την προσαρμογή του στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: "Θα προσπαθήσω να το συνηθίσω. Θα προσπαθήσω να δουλέψω στις προπονήσεις και να κάνω ό,τι μου ζητεί ο κόουτς Σφαιρόπουλος".

Για τις αντιδράσεις από την Παρτιζάν στη μεταγραφή του: "Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος στην απόφασή μου. Πήρα τη σωστή απόφαση. Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να τους διαψεύσω".

Για το Eurobasket: "Έχουμε μια καλή ομάδα, που μπορεί να είναι μέσα στην τριάδα. Πέρυσι με τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο δείξαμε πολλά πράγματα. Ελάχιστοι το περίμεναν. Αποδείξαμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα. Και η Ελλάδα έχει μία καλή ομάδα εφέτος και νομίζω ότι στο Eurobasket θα είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή αναμέτρησή μας".

Για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με τον συμπαίκτη του στην εθνική Ραντούλιτσα: "Είμαστε φίλοι, αλλά στο γήπεδο θα είμαστε εχθροί. Θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι ένα εξαιρετικός παίκτης και το απέδειξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014. Θα προσπαθήσω να τον σταματήσω στο γήπεδο".

Γιατί επέλεξε τον Ολυμπιακό και όχι τον Παναθηναϊκό: "Όπως είπα, μίλησα με πολλούς ανθρώπους για το πού πρέπει να συνεχίσω την καριέρα μου και σχεδόν όλοι μου είπαν ότι στον Ολυμπιακό θα είμαι καλύτερος. Έτσι πήρα την απόφασή μου".