Μπαρτζώκας: "Έξω από το πλάνο μας"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Μπαρτζώκας: "Έξω από το πλάνο μας"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη, ανέφερε: " Ήμασταν υπερβολικά νευρικοί και έξω από το πλάνο μας στο ματς. Όσο περνούσε ο χρόνος οι αποφάσεις μας δεν βελτιωνόμασταν. Ήταν κλασικό ματς που ο φιλοξενούμενους ανεβάζει την ψυχολογία του όσο περνάει η ώρα, την ίδια ώρα που η δική σου πέφτει. Με την απουσία του Λο είχαμε πρόβλημα, καθώς έλειψε και η εκτέλεση από το παιχνίδι μας. το ποσοστό μας στα τρίποντα ήταν πολύ μικρό και χάσαμε και δέκα βολές στο γήπεδο μας.

Κάποια στιγμή κρατήσαμε τέσσερα λεπτά τον Παναθηναϊκό χωρίς καλάθι και σπάσαμε το σίδερο μόνοι μας. Εμείς δεν σουτάραμε με ρυθμό. Κάναμε πολλά λάθη.

Δεν κυκλοφορήσαμε τη μπάλα σωστά. Είχαμε πολλά άστοχα σουτ. Είναι προφανές ότι δεν μπορείς να νικήσεις έτσι, ειδικά όταν παίζεις στο γήπεδο σου.

Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να βάλουμε τον Λο στο ροτέισον της ομάδας και την Κυριακή να κάνουμε ένα καλύτερο ματς, στοχεύοντας στη νίκη. Αυτά τα ματς είναι η διαχείριση των συναισθημάτων και θα πρέπει να το προσέξουμε. Συγχαρητήρια και πάλι στον Παναθηναϊκό.

Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο μας για την παρουσία του. Ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθεια που κάνουμε και τον ευχαριστούμε για το χειροκρότημα στο τέλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK