Μπαρτζώκας: "Περάσαμε το τεστ"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε τον απολογισμό των φιλικών που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, επισημαίνοντας ότι σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Μπαρτζώκας: "Περάσαμε το τεστ"

Σε σχετική ερώτηση Τούρκων δημοσιογράφων ο προπονητής του Ολυμπιακού αποκρίθηκε: " Ήταν τρία εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κακοί για τρία δεκάλεπτα απέναντι στην Μπουντιβέλνικ αλλά επιστρέψαμε με ένα καλό τέταρτο δεκάλεπτο. Απέναντι στην Εφές είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η Εφές επέστρεψε αλλά είχαμε την υπομονή να πάρουμε το παιχνίδι και με την Μπεσίκτας το ματς ήταν πολύ σκληρό όπως είδατε όλοι.

Ήταν τρία εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Από το αποτέλεσμα, ναι περάσαμε το τεστ, αλλά έχουμε ακόμα πολλά να διορθώσουμε. Δεν είναι τώρα ο καιρός να παίζουμε καλά και δεν είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Το Ευρωμπάσκετ δεν μας βοήθησε, αφού είχαμε τραυματισμούς και παίκτες απουσίαζαν από τις προπονήσεις. Από την Κυριακή θα έχουμε μαζί μας τους Σπανούλη και Μπέγκιτς. Τώρα πρέπει να τρέξουμε για να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν".

- Ξέρατε πριν το παιχνίδι ότι όλοι οι διαιτητές θα ήταν Τούρκοι;

- " (Γέλια). Ναι το ήξερα. Είναι εντάξει όμως. Στην Ελλάδα συμβαίνει το ίδιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK