Νέα πρόταση στον Πρίντεζη

Νέα πρόταση των Αγγελόπουλων στον Γιώργο Πρίντεζη, αλλά η οικονομική διαφορά παραμένει. Τι δίνει η πλευρά του Ολυμπιακού, τι ζητά αυτή του παίκτη.

Νέα πρόταση στον Πρίντεζη

Την ώρα που η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ντούσαν Ιβκοβιτς συνεχίζεται, η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Πρίντεζη παραμένει ένα από τα κυρίαρχα θέματα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι Αγγελόπουλοι κατέθεσαν προσφορά ύψους 2 εκ. ευρώ για τρία χρόνια, ωστόσο η υπόθεση τείνει να γίνει σίριαλ, αφού η πλευρά του Πρίντεζη φαίνεται να επιθυμεί ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από το 1 εκ. ευρώ.

Η διαφορά φαίνεται μεγάλη, αλλά δεν σημαίνει ότι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε διαζύγιο. Ο Πρίντεζης σέβεται και αγαπά τον Ολυμπιακό και αναγνωρίζει την ευκαιρία που του έδωσε, ενώ και η πλευρά των Αγγελόπουλων αναγνωρίζει την εφετινή του εκπληκτική απόδοση.

Ενδεχομένως οι δύο πλευρές να καταφέρουν να γεφυρώσουν το οικονομικό χάσμα που υπάρχει. Ενδεχομένως οι Αγγελόπουλοι κάνουν μία καλύτερη προσφορά (ήδη αυτή που κατέθεσαν θεωρείται... υπέρβαση βάσει της κατάστασης που επικρατεί) ή ο παίκτης κατεβάσει τις απαιτήσεις του. Πάντως, διάθεση για συνεργασία υπάρχει. Αλλιώς υπάρχει και η πόρτα του ΝΒΑ, η οποία παραμένει ανοιχτή (Νικς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK