Ο Γκατζούλης ξεθεώνει τον Χάκετ στο ΣΕΦ!

O Nτάνιελ Χάκετ δεν γνωρίζει ακόμα αν θα συνεχίσει ή όχι στον Ολυμπιακό όμως επιθυμεί διακαώς την παραμονή του και το δείχνει με κάθε τρόπο στι προπόνησεις. Δείτε VIDEO.

PRE GAME / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Συμπλήρωσε ήδη μία διετία στο μεγάλο λιμάνι όμως ουσιαστικά έχει παίξει μπάσκετ στον Ολυμπιακό μόλις 1,5 χρόνο αφού στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν τέθηκε νοκ-άουτ λόγω σοβαρού τραυματισμού και ήταν ανήμπορος να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στα μεγάλα φετινά ραντεβού τους στον τελικό της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο τραυματισμός πάντως αυτός δεν φαίνεται πως είναι αρκετός για να σταματήσει τον Ιταλό γκαρντ να επιστρέψει δριμύτερος στη δράση (άγνωστο αν θα είναι με τον Ολυμπιακό ή με άλλη ομάδα αφού οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει ακόμα γνωστές τις προθέσεις τους αναφορικά με το μέλλον του στο σύλλογο) και αυτό το δείχνει κατά τη διάρκεια των προπονήσεών του στο ΣΕΦ.

Ο Ιταλός συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις και το πρόγραμμα ενδυνάμωσης έχοντας δίπλα του τον γυμναστή των Πειραιωτών, Αντρέα Γκατζούλη, και όπως μπορείτε να δείτε από το VIDEO που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στα παρκέ για να πάρει μέρος σε αγώνα!

"Έτοιμος και πεινασμένος", ήταν το μήνυμα του "ερυθρόλευκου" άσου, με το οποίο συνόδευσε το VIDEO από την προπόνησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK