Ο Ολυμπιακός για Μιλουτίνοφ!

Από... Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό δείχνει να καταλήγει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο 20χρονος Σέρβος σέντερ της Παρτιζάν.

Ο Ολυμπιακός για Μιλουτίνοφ!

Το "κόλπο γκρόσο" με την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες μετά από το "ναυάγιο" της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος Σέρβος αποτελούσε προτεραιότητα του Σάσα Τζόρτζεβιτς για τη frontline και γι' αυτό επιστράτευσε ακόμα και τη φιλία του με τον πρόεδρο της Παρτιζάν, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς.

"Αγκάθι" το οικονομικό

Οι διαπραγματεύσεις, όμως, δεν "καρποφόρησαν", αφού η πλευρά του παίκτη δεν πίεσε αρκετά ώστε να διευκολύνει το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής.

Το συμβόλαιο του παίκτη έχει buy out περίπου 800.000 ευρώ, ωστόσο οι Σέρβοι είχαν οφειλές προς το πρόσωπό του, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και στην αποδέσμευσή του.

Τόσο ο μάνατζέρ του, Μάρκο Γέλιτς, όσο και ο ίδιος ο παίκτης, στις συναντήσεις με παράγοντες της Παρτιζάν, δεν έγειραν κάποιο θέμα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν ήταν διατεθειμένος να καταβάλλει ολόκληρο το ποσό της ρήτρας.

Η υπόθεση "κόλλησε", ο Παναθηναϊκός στράφηκε σε Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Στεφάν Λάσμε για το "δίδυμο πύργων" του και ο παίκτης έμεινε στην Παρτιζάν.

"Σφήνα" Ολυμπιακού

Ίσως για λίγες ημέρες, όμως, αφού στο "παιχνίδι" μπήκε πολύ δυνατά ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν πριν από λίγο καιρό τον Πάτρικ Γιανγκ, ωστόσο επιθυμούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη ρακέτα τους.

Στο ρόστερ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται και ο Οθέλο Χάντερ με τον Βασίλη Καββαδά, ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιθυμεί και τον Μιλουτίνοφ, ο οποίος εκτός από ταλέντο θα προσδώσει και "φρεσκάδα" στους ψηλούς των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, πάντως, δεν είναι καινούργιο. Ο παίκτης είχε μπει στο "μικροσκόπιο" του Ολυμπιακού από πέρυσι και όλο αυτόν τον καιρό παρακολουθείτο στενά από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Το scouting report

Τα περσινά highlights

News 24/7

24MEDIA NETWORK