Ο Σπανούλης καθορίζει τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Το Contra.gr κάνει μία πρώτη προσέγγιση στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά.

Ο Σπανούλης καθορίζει τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Και τώρα προγραμματισμός. Το πρωτάθλημα ήρθε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο και στον Ολυμπιακό ρίχνονται στη δουλειά για την επόμενη μέρα. Μπορεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να δηλώνει πως αυτό θα γίνει σιγά-σιγά (λογικό, αφού τώρα τελείωσε η σειρά), αλλά ήδη στο λιμάνι σκέφτονται το πλάνο για τον νέο Ολυμπιακό που θα πρωταγωνιστήσει ξανά στην Ελλάδα, αλλά θα επιστρέψει και στην Ευρώπη.

Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Φυσικά το μεγάλο θέμα είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Θέμα που θα γράψουμε αναλυτικά την Τετάρτη. Θέμα το οποίο έχει παραμέτρους και φυσικά είναι αυτό που απασχολεί εντόνως τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στους Πειραιώτες, οι Αγγελόπουλοι τον θέλουν οπότε κάπου θα τα βρουν στη μέση και θα συνεχίσουν μαζί.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός είναι σε... καλύτερη μοίρα από τον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, αλλά λίγες και ποιοτικές προσθήκες. Με την προϋπόθεση να παραμείνει ο "Kill Bill" Σπανούλης.

Καταρχάς, ο Οθέλο Χάντερ φεύγει. Γνωστό αυτό πριν καν αρχίσουν οι τελικοί. Πηγαίνει στη Ρεάλ και κουνάει μαντήλι στον Ολυμπιακό. Τον ίδιο δρόμο (της εξόδου) θα ακολουθήσουν Στρόμπερι και Γουόρικ.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει την ενίσχυση στα γκαρντ, αλλά και στις θέσεις 4-5. Είτε θα αποκτήσει ένα παίκτη που θα μπορεί να παίζει και ως 4άρι και ως 5άρι είτε θα πάρει δύο (έναν για κάθε θέση). Αυτό θα ξεκαθαρίσει από τα δεδομένα της αγοράς και το τι ακριβώς υπάρχει για να κινηθούν οι Πειραιώτες.

Εδώ, βέβαια, έρχεται η περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Με τα τωρινά δεδομένα δεν αποκλείεται να μείνει ως ο τρίτος ψηλός της ομάδας, εκτός αν ψαχτεί για το ΝΒΑ και αναζητήσει κάποια καλή περίπτωση εκεί.

Ο ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΑΪΤ

Οσον αφορά στα γκαρντ που γράψαμε πιο πάνω, ο Μάικ Τζέιμς της Μπασκόνια είναι μία περίπτωση που ακούστηκε στο λιμάνι και θα εξεταστεί. Έκανε καλή χρονιά με τους Βάσκους, μένει ελεύθερος, αλλά να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί μόνο ο Ολυμπιακός. Ήδη ακούγονται αρκετές ομάδες (από Ρωσία και Τουρκία) που εξετάζουν τον παίκτη.

Στα της... Ελλάδας, έχουμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν πως οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για τον Οκάρο Γουάιτ του Άρη και μάλιστα έχουν κάνει την καλύτερη πρόταση για τον παίκτη. Μόνο που εδώ τα δεδομένα δεν αποκλείεται να αλλάξουν, αφού ο Νίκος Λάσκαρης θα καλέσει τον παίκτη να συζητήσουν την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη και φέρεται διατεθειμένος να του κάνει πρόταση που ίσως να ξεπερνά και αυτή του Ολυμπιακού για να τον πείσει να φορά την κίτρινη φανέλα και τη νέα χρονιά.

Επαναλαμβάνουμε πως για τον Ολυμπιακό θα παίξει ρόλο τι ακριβώς θα γίνει με τον Σπανούλη. Βάσει αυτού θα καθοριστεί το μπάτζετ για τη νέα χρονιά. Μια απαιτητική χρονιά με περισσότερα παιχνίδια, μετά τις αλλαγές στην Ευρωλίγκα που χρειάζεται μεγαλύτερο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σφαιρόπουλος: "Όλοι θέλουμε να μείνει ο Σπανούλης"
Σπανούλης: "Θέλω κι άλλη Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό"
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμώρησε οπαδό της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK