Ο Χάινς φέρνει... Πετγουέι, Μαυροκεφαλίδη

Η επικείμενη προσθήκη του Μπρεντ Πετγουέι στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ ίσως είναι η απάντηση στο ερώτημα της παραμονής ή όχι του Κάιλ Χάινς στον Ολυμπιακό.

Ο Χάινς φέρνει... Πετγουέι, Μαυροκεφαλίδη

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, δεύτερη ρωσική ομάδα που θα παίξει στην Ευρώπη προσέγγισε τον Αμερικάνο φόργουορντ, αλλά ο μάνατζέρ του ενημέρωσε ότι έχει ήδη κλείσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Η εν λόγω πληροφορία ελέγχεται στην παρούσα φάση, καθώς επισήμως δεν έχει διαρρεύσει κάτι, αλλά η συμφωνία των πρωταθλητών Ευρώπης με τον πρώην παίκτη του Ρεθύμνου μοιάζει να είναι στη συλλογιστική της αντικατάστασης του Χάινς.

Σαφέστατα και δεν πρόκειται για παίκτες του ίδιου στιλ, αλλά μοιάζουν πολύ στο σουλούπι, γεγονός που όχι μόνο δεν αποκλείει, αλλά ενισχύει κιόλας όλα τα παραπάνω. Πολύ πιθανό είναι μάλιστα να δίνει τη λύση στην εξίσωση.

Κοντά στον Ολυμπιακό είναι και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, με τον οποίο έχει γίνει επίσημη κουβέντα. Κατά πληροφορίες μάλιστα ο διεθνής φόργουορντ θέλει να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δυο σεζόν στη Ρωσία (και λίγο στην Ισπανία) και η πρόταση των "ερυθρόλευκων" τον καλύπτει σε σημείο που να την έχει σχεδόν αποδεχθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK