Οι Αγγελόπουλοι παρουσίασαν τον Σφαιρόπουλο

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν την Κυριακή στο ΣΕΦ για να καλωσορίσουν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και να τον παρουσιάσουν στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι Αγγελόπουλοι παρουσίασαν τον Σφαιρόπουλο

" Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο προπονητής μας. Έχει δουλέψει στον Ολυμπιακό, ξέρει τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Να τον στηρίξουμε όλοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ίσως έχετε ακούσει ότι ως προπονητής του αρέσει η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία. Να προσαρμοστούμε όλοι γρήγορα σ’ αυτό για να έχουμε καλά αποτελέσματα", είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ζητώντας από τους παίκτες αφοσίωση.

"Όλοι κερδίζουμε και όλοι χάνουμε"

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε να πει δυο καλά λόγια και για τον Μίλαν Τόμιτς. " Κάνουμε μια νέα αρχή με το νέο μας προπονητή. Πιστεύουμε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή και αμέσως θα πρέπει προσαρμοστείτε για να πάμε καλά. Πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε πίσω. Ό,τι έγινε έγινε. Μαθαίνουμε όμως από τα λάθη μας και ότι έχει γίνει. Πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά φέτος και δεν έχει αλλάξει τίποτα στους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Μίλαν που στις δύσκολες αυτές στιγμές, έπιασε το τιμόνι του Ολυμπιακού στα χέρια του με άριστο τρόπο και θα συνεχίσει βέβαια να είναι μαζί μας και κοντά μας για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Αυτό να μην το ξεχάσετε ποτέ", τόνισε.

"Ξέρω που ήρθα"

Στην πρώτη τοποθέτησή του ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού υποστήριξε: " Είναι μεγάλη τιμή για έναν προπονητή να υπηρετεί μια ομάδα της εμβέλειας του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους της ομάδας κ.κ. Αγγελόπουλους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Γνωρίζω πολύ καλά που ήρθα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που είναι υποχρεωμένη να διεκδικεί όλους τους τίτλους. Όλοι εμείς που απαρτίζουμε την ομάδα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε. Με πολλή δουλειά και με τη στήριξη του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK