Π.Αγγελόπουλος: "Είναι βλάκες, αν ζητούν από εμένα όσα από το Ρώσο ή τον Τούρκο"

Δεν πρόκειται να πληρώσει υπεραξίες ο Ολυμπιακός, όπως ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Π.Αγγελόπουλος: "Είναι βλάκες, αν ζητούν από εμένα όσα από το Ρώσο ή τον Τούρκο"
Αγγελόπουλος Παναγιάτης Ολυμπιακός

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της απονομής-φιέστας, εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να προσφέρει πάρα πολύ ακριβά συμβόλαια στους παίκτες.

Ο εκ των προέδρων της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ δήλωσε: " Ζούμε σ' ένα περιβάλλον που διαφοροποιηθεί στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα πληρώνουμε φόρο 118%. Με τα νέα μνημόνια η φορολογία φτάνει στο 145%. Δεν τα λέω ούτε για να εντυπωσιάσω ούτε για να κάνω μπηχτή στον Γιαννακόπουλο, τα λέω για να καταλάβουμε που ζούμε. Τι σημαίνει για μας δίνω 500.000 ευρώ σ' ένα παίκτη; Έχετε καταλάβει;

Στη Ρωσία και στην Τουρκία έχουν 10%-11% εφορία. Ο ανταγωνισμός είναι άνισος. Πρέπει να καταλάβετε σε τι περιβάλλον ζούμε. Δεν πρέπει να σκεφτώ τι φόρο θα πληρώσω στο δημόσιο για να φέρω αυτόν τον παίκτη; Είναι τρέλα το ότι συνεχίζουμε και μιλάμε για Final-4. Ζούμε σε μια χώρα που παλεύει να βγει από μία κρίση, δεν μπορούμε να μην το έχουμε στο μυαλό μας. Όλοι και οι παίκτες και οι μάνατζερ. Δεν μπορεί να ζητάει από εμένα ο μάνατζερ για τον παίκτη του όσα ζητάει από τον Τύρκο ή το Ρώσο. Είναι βλάκας τότε. Ας πάει ο παίκτης αλλού, δεν φταίω εγώ".

Μετά από μια ερώτηση ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε και για τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ λέγοντας πως " όταν είναι συγκεκριμένοι διαιτητές που δεν είναι επιπέδου Ευρωλίγκας και αποφασίζονται με κριτήρια που δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι, δεν ξέρουν τα βλέπουν στον ύπνο τους. Πάει ο Σκινδήλιας και ο Σταυρόπουλος ρωτάνε και δεν ξέρουν τι ν' απαντήσουν. Γιατί παίζει ένας διαιτητής που δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό και τον βάζουν να διευθύνει έναν τελικό. Είναι ανεξήγητο φαινόμενο αυτό, αυτά συμβαίνουν μόνο εδώ".

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε από την πλευρά του τις σχέσεις με την ΕΟΚ, η οποία " δεν δείχνει διάθεση συνεργασίας. Οι τόνοι έπεσαν από εμάς, αλλά δεν υπάρχει διάθεση. Η ΕΟΚ ελέγχει την ΚΕΔ. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ έξι διαιτητές καρατομήθηκαν, οι τέσσερις εκ των οποίων διεθνείς. Τους έβγαλαν. Δεν σηκώσαμε τους τόνους για να τελειώσουν οι τελικοί. Ήταν ανώμαλο. Μας έβαλε σε σκέψεις. Δεν βοηθά στην εξομάλυνση των σχέσεων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό!
Αγγελόπουλοι: "Γιορτάζουμε για την ομαδάρα μας"
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ: Τα δάκρυα του Γιώργου Πρίντεζη

News 24/7

24MEDIA NETWORK