Παίρνει τον Χάινς ο Ολυμπιακός

Σε προφορική συμφωνία με τον Αμερικανό φόργουορντ Καϊλ Χάινς έχει έρθει ο Ολυμπιακός.

Παίρνει τον Χάινς ο Ολυμπιακός

Ο Κάιλ Χάινς αποτελεί την πρώτη μετεγγραφή του Ολυμπιακού. Ο ύψους 1,98 πάουερ φόργουρντ που πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπάμπεργκ και αντιμετώπισε τους ερυθρολεύκους, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους κυπελλούχους Ελλάδας για συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Χάινς αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νορθ Καρολάινα Γκρίνσμπορο ως ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του και οι αριθμοί του τον περιλαμβάνουν στους καλύτερους στατιστικά όλων των εποχών στο κολλεγιακό μπάσκετ.

Το μικρό του όμως ύψος για πάουερ φόργουορντ τον άφησε εκτός ΝΒΑ και τον έστειλε για δύο χρόνια στην Α2 της Ιταλίας. Η Μπάμπεργκ τον ενέταξε στο δυναμικό της και φέτος ο Χάινς αναδείχθηκε πολυτιμότερος των τελικών του πρωταθλήματος Γερμανίας.

Δυνατός, ταχύτατος, εκρηκτικός, παίζει πολύ καλά με πλάτη στο καλάθι αλλά δεν σουτάρει και βεβαίως είναι πολύ...γενναία 1.98. Ο Ίβκοβιτς θεωρεί πως πρόκειται για έναν φόργουορντ που έλειψε την περυσινή χρονιά. Παράλληλα εντάσσεται στο πλάνο για έναν πιο οικονομικό Ολυμπιακό ενώ επιτρέπει στην ομάδα να ξοδέψει περισσότερα χρήματα για τους γκαρντ και τους φόργουορντ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα ακολουθήσει δίνοντας μία πρώτη εικόνα για το ρόστερ της ομάδας ενώ δίνεται μεγάλο βάρος στον γκαρντ και τον φόργουορντ οι οποίοι ελπίζεται ότι θα προέρχονται από το ΝΒΑ χωρίς να πρόκειται για ονόματα που θα δημιουργήσουν...πανικό. Ακολουθώντας την λογική της λιτότητας, οι ερυθρόλευκοι υπέγραψαν έναν φόργουορντ που έρχεται από πανεπιστήμιο το οποίο έχει το παρατσούκλι "Σπαρτιάτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK